Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Dani van Toll

Walk-in sample sale

13 april van 10:00 tot 16:00 - Hoorn

Say yes for less!

De meest exclusieve sample sale vanaf €100 tot €1000

Zie je het al voor je? Al een orginele designer trouwjurk kopen van dure merken als Pronovias en Enzoani, maar dan voor slechts een fractie van de prijs? Dat kan tijdens de walk-in sample sale op 13 april in Hoorn. Deze zaterdag  kun je gewoon binnen stappen zonder pasafspraak om de perfecte trouwjurk voor een fantastische prijs te kunnen scoren. 

Deze exclusieve trouwjurken komen speciaal voor de sample sale naar onze winkel en zijn enkel tijdens de walk-in sample sale verkrijgbaar. 

YESEL A

Zonder afspraak welkom

Direct leverbaar uit voorraad

Ben jij helemaal ready om jouw droomjurk voor een prikkie te komen scoren? Je mag op deze zaterdag, 13 april, gewoon binnen komen wandelen tussen 10:00 en 16:00 uur. Weet je al zeker dat je wilt komen? Dan kun je je aanmelden zodat wij al rekening kunnen houden met je komst en we weten hoe veel drukte we kunnen verwachten. Iedere bride-to-be die zich aanmeld krijgt bij het afrekenen van haar trouwjurk een setje oorbellen van ons cadeau. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. 

Aanmelden is niet verplicht. Ook zonder aanmelding ben je van harte welkom.

Yes, ik kom! 

Super leuk dat je naar onze walk-in sample sale komt. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw droomjurk te scoren met een geweldige korting. Op vertoon van de bevestigingsmail die je krijgt ontvang je van ons een gratis setje oorbellen naar keuze bij het afrekenen van jouw trouwjurk. 

Tijdens de uitverkoop kun je kiezen uit tientallen exclusieve designer trouwjurken voor een echte bodemprijs. Speciaal voor dit speciale sale event komt deze collectie naar onze winkel. Het is super exclusief en uniek! Ongeacht het budget dat je wilt besteden, wij brengen iedere bride-to-be in de gelegenheid om in een super speciale droomjurk te trouwen. 

Meld je hier aan

Verwacht tijdstip entree:

Spelregels en belangrijke info

- We proberen je natuurlijk zo veel mogelijk persoonlijk te helpen, maar het is super fijn als je iemand mee kan brengen die je een handje helpt met passen. Zo hoef je niet op onze hulp te wachten. 
- Je bent van harte welkom met twee extra personen. Helaas kunnen we in verband met oncontroleerbare drukte geen kleine kinderen toelaten.
- De prijzen van de exclusieve uitverkoop jurken liggen tussen 100 euro en 1000 euro. Je rekent het volledige bedrag af en neemt de jurk meteen mee naar huis. Je kan bij ons pinnen, contant betalen of met creditcard.
- Het is niet mogelijk om een trouwjurk te reserveren. De uitverkoop selectie is zeer speciaal en enkel op 1 februari bij ons verkrijgbaar. Het betreft stuk voor stuk goednieuwe trouwjurken van bekende a-merken.