Een gratis trouwjurk krijgen én als eerste vrijblijvend onze nieuwe bruidsmodezaak bekijken?

Bezoek onze opening op 1 september als je dit helemaal ziet zitten!

Maak kans op een gratis droomjurk

Een gratis trouwjurk, wie wilt dat nou niet? Tijdens onze openingsreceptie op 1 september geven wij 'm gewoon weg. De kans dat jij the lucky one zult zijn is super reëel. Geen haken of ogen, geen addertjes onder het gras en meedoen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen komen, een glas bubbels met ons drinken en je melden bij ons team voor onze win-actie.

Ben je er ook bij op 1 september? Vanaf 19:00 ben je van harte welkom. Vraag via onderstaand formulier je persoonlijke uitnodiging aan en dan zul je deze binnen enkele dagen thuis ontvangen. 

Let op! Na ontvangst van de uitnodiging horen we graag van je met hoe veel personen je komt zodat we je definitief op de gastenlijst kunnen zetten. Op de achterzijde vind je hier een QR code voor, maar je mag dit ook persoonlijk doen. 

Openingsreceptie en open huis

Omdat we natuurlijk super trots en happy zijn vieren we de opening van onze tweede bruidsmodezaak in Almere met een klein feestje. Tijdens onze openingsreceptie heb je de gelegenheid om alvast zelf een rondje door onze winkel te wandelen en de collectie te bekijken. 

Onze openingsreceptie is niet gewoon een receptie, maar een open huis avond in een feestelijk jasje gestoken. Onder het genot van een glas bubbels kun je de sfeer proeven van Dani van Toll Almere en kun je ons team alle vragen stellen die je mogelijk hebt over bruidsmode en trouwjurken passen. Daarnaast ontvang je ook nog eens ons nieuwe lookbook en een kleine gift.

Datum: 1 september 2022
Aanvang: 19:00 uur
Adres: De Diagonaal 191

Yes, ik wil een uitnodiging ontvangen!

Actie voorwaarden

- De gratis jurk ontvang je in de vorm van een cheque ter waarde van 2000 euro. Dus kun je vrij besteden aan een trouwjurk naar keuze. Indien het aanschafbedrag hoger ligt kun je het verschil bijbetalen. De cheque kun je gebruiken voor de aanschaf van een bruidsjurk en bruidssluier. Overige accessoires en vermaakkosten vallen hier buiten. 
- Omdat de prijs niet overdraagbaar is kunnen enkel aanstaande bruiden zelf mee doen. Zo houden we het fair en is voor iedereen de kans groter om te winnen. 
- De cheque kan uiterlijk 31/12/2022 besteed worden.

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
1315XM Almere
036 - 785 30 86