Mix and match

Zelf je trouwjurk samen stellen? Bekijk dan eens onze mix and match opties. We hebben de mooiste items die je kunt combineren. Naast het feit dat je zo je look extra persoonlijk kunt maken biedt het ook nog eens de mogelijkheid om voor een dag en avond look te kiezen. Zo kun je trouwen met een prachtige rok en 's avonds feesten in een broek. 

Demetrios by You

Dat ene lijfje, maar dan met die rok, is eindelijk een mogelijkheid geworden. Maak zelf jouw ultieme combinatie met de items van Demetrios by You. 

Kies een top

Je hebt de keuze uit 5 verschillende kanten lijfjes. Tot de mogelijkheden behoren strapless, offshoulder, bandjes en lange mouwen.

Kies een rok

Je hebt de keuze uit 3 verschillende rokken. Uitlopend van satijn, uitlopend van kant of nauwsluitend van kant.

Tweedelig of jurk?

Van jouw perfecte combinatie kun je een jurk laten maken. Zo heb je niet meer een losse body en rok. Liever tweedelig houden? Dan kun je de items ook combineren met andere collecties.

Destination Romance

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Kies een body

Kies een prachtig bewerkte body. We hebben fantastische opties met kraaltjes, maar ook een gladde variant. 

Kies een rok

We hebben een crepe rok met split, een see-trough van chiffon, een a-lijn van eenvoudige tule of een speelse rok met laagjes. 

Of ga voor een pantalon

Liever geen rok? Of een tweede outfit? Dan hebben we ook een pantalon die gemaakt is van crepe beschikbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom langs in onze bruidswinkel in Almere

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84