Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Dani van Toll Hoorn

De enige echte designer outlet

Bij Dani van Toll hechten we waarde aan kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van onze bruidsjurken, maar ook de kwaliteit van onze service. Daarom is het uitzoeken van een bruidsjurk bij ons altijd een unieke belevening.  Het is belangrijk om rustig een keuze te kunnen maken en daarom is de sfeer in onze winkel super relaxt. Heb jij ''the one'' gevonden? Dan proosten we daar op met een feestelijk glaasje bubbels!

Laagste prijsgarantie

Wat onze outlet anders maakt dan alle anderen? Dat is zonder twijfel het assortiment dat we aanbieden. Stuk voor stuk zijn het originele designer trouwjurken uit recente collecties voor de allerbeste prijs. Zo bieden wij voor onze designer outlet collectie altijd de laagste prijs garantie! Een trouwjurk in onze outlet kost minimaal 795 euro en maximaal 1995 euro. Echter liggen de meeste prijzen rond de 1000 euro. Wil je geen outlet trouwjurk? We hebben ook een fijn assortiment aan bestelbare trouwjurken

Wanneer ga jij trouwen? Heb je al snel je trouwjurk nodig? Geen zorgen! Wij leveren onze trouwjurken gewoon direct uit voorraad. Zo heb je niet te maken met overdreven lange levertijden en kun je trouwen wanneer je wilt. We hebben standaard tientallen opties in maat 36 t/m maat 50 hangen. Heb je wel nog wat meer tijd tot de grote dag aanbreekt? Dan kan je ook een bruidsjurk kiezen uit de made-to-order collectie van onze labels.

Bekijk de collectie

Wist je dat onze collectie in Hoorn compleet anders is dan onze collectie in Almere? Onze bruidsjurken in dit filiaal zijn super romantisch. We hebben hier super veel bruidsjurken met de mooiste kanten applicaties. Echter kun je ook voor subtiele looks en een mooie sparkle bij ons terecht.