Dani van Toll Hoorn

De mooiste bruidsmode van Noord-Holland

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een modieuze bruidsmodezaak in Noord-Holland? Dan heb je deze zojuist gevonden! Dani van Toll Bruidsmode is de place to be voor echte bridal fashion van internationale bruidsmode designers. Zo vind je bij ons de mooiste jurken van labels als Pronovias, Enzoani, Maggie Sottero, Elysee, St. Patrick en White One Bridal. Onze bruidsmodezaak in Hoorn is er voor iedere aanstaande bruid die op zoek is naar een bijzondere bruidsjurk, ongeacht het budget.

Collectie 2023

De nieuwe collectie is binnen en wij zijn er volledig van overtuigd dat we voor iedere bride to be de perfecte bruidsjurk in huis hebben. Nieuwsgierig geworden?

Bridal Outlet

Ook met een kleiner budget kun je trouwen in een fantastische bruidsjurk uit onze bruidsmodezaak. Vanaf slechts €295 tot maximaal €795  kun je al bij ons slagen voor een echte droomjurk in de outlet!

Accessoires

Om je look compleet te kunnen maken hebben we heel veel sieraden, sluiers en andere accessoires in huis. Tijdens je pasafspraken kun je deze proberen.

Onze bruidsmodezaak

Sinds 2016 vind je ons al aan het Breed in Hoorn. Na 2 jaar in Schagen te hebben doorgebracht werd dit onze eerste stap naar een (iets grotere) stad. Onze bruidsmodezaak in Hoorn heeft de afgelopen paar jaar de nodige bekendheid gekregen in de omgeving en staat bekend als de plek waar je moet wezen als je een echte droomjurk wilt. 

Onze bruidsmodezaak is ruim opgezet. In een open setting kun je met voldoende privacy bruidsjurken passen samen met jouw entourage. Tevens is hier ook ons atelier gevestigd waar we alle bruidsjurken op maat maken. 

De bruidsmode outlet

Zoek je een voordelige bruidsjurk? In onze outlet op de Vale Hen 1A kun je terecht voor bruidsjurken vanaf €295 tot €795. Deze verkopen wij direct uit voorraad en zijn allemaal sterk afgeprijsd. Onze outlet is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend op afspraak. Voor een pasafspraak in onze outlet reserveren we 1.5 uur de tijd.

Onze designers

Volg ons op instragram om op de hoogte te blijven van onze new arrivals.

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84