Accessoires

Maak je look af met de juiste accessoires. Na het uitzoeken van je bruidsjurk helpen we je ook graag met het vinden van de juiste accessoires voor de finishing touch. We hebben in onze bruidszaak heel veel mooie sluiers, schoenen, sieraden en verschillende soorten haaraccessoires. Ook hebben we super leuke jasjes, omslagdoeken en bontjes om je extra warm te houden in je bruidsjurk. Onze accessoires zijn modern, sophisticated en super chique.

Geef je look een persoonlijke touch

Onze accessoires

- Sluiers
- Haarsieraden
- Haarbanden
- Tiara's
- Overrokken
- Afneembare slepen
- Lingerie
- Oorbellen
- Armbanden
- Halskettingen
- Jasjes & stola's
- Schoenen

Het uitkiezen van een bruidsjurk is een beslissing die je neemt met je hart. Zodra je 'the one' vind is het liefde op het eerste gezicht. Met accessoires druk je een persoonlijke stempel op jouw bruidslook en maak je de jurk helemaal eigen. 

Een accessoire is een mooie tastbare en draagbare herinnering, ook voor na je bruiloft. Wat is jouw persoonlijke stijl? Hou je van parels, fijne steentjes, minimalistisch of weelderige blaadjes? Wij hebben het allemaal! Van mooie hairvines voor de boho chic bride to be tot prachtige uitgebreide haarkammen voor onze classy bruiden. We adviseren je graag aan de hand van je bruidsjurk, persoonlijke wensen, plannen voor je kapsel en de bruiloft setting wat mooi bij jou past. 

Wil je ook bij ons je accessoires komen uitzoeken? Vaak doen we dit tijdens de afspeldafspraak of het ophalen van jouw japon. Mocht je hier liever een aparte afspraak voor maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neem contact met ons op. 

Eerst nog een bruidsjurk nodig?

Neem contact met ons op voor het uitzoeken van accessoires.

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84