Welkom!

Dani van Toll is een unieke bruidsmodezaak voor alle aanstaande bruiden die op zoek zijn naar een mooie, romantische, moderne en modieuze bruidsjurk. In onze winkel in het centrum van Hoorn hangt een relaxte sfeer waar je je snel thuis zal voelen. Wij houden van een no-nonsense aanpak en transparante werkwijze. Tijdens je pasafspraak heb je altijd een prive zithoek en eigen paskamer tot je beschikking. Wij helpen iedere aanstaande bruid één op één in een persoonlijke en intieme setting. Onze ervaren stylistes kunnen als de beste jouw wensen vertalen naar een jurk uit onze collectie. Zo zullen we altijd samen 'the one' vinden. 

Kom je bij ons passen?

Eindelijk is het zo ver! Het grote moment waar je waarschijnlijk al vaker over hebt mogen dromen, het uitzoeken van je bruidsjurk.

Het uitzoeken van je droomjurk is super spannend, waarschijnlijk spoken er allerlei vragen door je hoofd. Wij vertellen je graag hoe zo'n passessie verloopt. 

Real brides

Wist je dat we al meer dan 1000 bruiden hebben gekleed voor hun grote dag? We zijn super trots op al deze fantastische dames! Na al die jaren kunnen we er nog steeds geen genoeg van krijgen en blijft het een feestje om al deze foto's te mogen delen. 

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak