Over Dani van Toll

Bruidsjurken passen bij Dani van Toll

Het uitzoeken van je trouwjurk is een feestje

Bij Dani van Toll hechten we waarde aan persoonlijke service en transparante informatie. We vinden het belangrijk om iedere aanstaande bruid alle tijd te geven die ze verdiend en het echte bruidsgevoel te laten ervaren. 

Na een warm ontvangst met thee en koffie zullen we na een goed gesprek je wensen in kaart brengen. Misschien heb je al een idee van je droomjurk, of misschien sta je er nog volledig blanco in. In beide situaties zullen onze ervaren stylisten samen met jou op zoek gaan naar de jurk die jouw hart sneller laat kloppen. De juiste jurk maakt je namelijk  mooi van buiten, maar geeft je ook een fantastisch gevoel van binnen.

Zodra we op het punt zijn gekomen dat we jurken gaan uitzoeken nemen we je mee door onze winkel. Samen gaan we alle rekken langs en kiezen we voor jou de mooiste exemplaren uit om te passen. Zo weet je ook nog eens 100% zeker dat je al onze jurken hebt kunnen zien. 

Na het grote say-yes-the-dress moment mag je jouw jurk meteen mee naar huis nemen. Wij verkopen onze bruidsjurken namelijk direct uit voorraad. Zo voorkomen we de onnodig lange en hopeloos ouderwetse levertijden die kunnen oplopen tot wel 6 maanden. Hoe leuk is het om dagelijks te kunnen genieten van je nieuwe aankoop!

Om optimale kwaliteit tegen de beste prijzen te kunnen bieden kopen wij uitsluitend in bij echte bruidsmodemerken. Om onze scherpe prijzen te kunnen blijven hanteren verkopen wij iedere jurk eenmalig uit onze voorraad. Zo bieden wij ook een stukje exclusiviteit in regio Noord-Holland en kunnen wij je altijd verzekeren dat we alle jurken eenmalig verkopen. 

Iedere Dani van Toll bruid heeft toegang tot de vermaakservice van onze bruidsmode atelier. Zo kunnen onze gespecialiseerde bruidscoupeuses jouw jurk zo aanpassen dat deze als gegoten zit. Ook voor modelaanpassingen en maatwerk kun je hier terecht.

Na het aanschaffen van een bruidsjurk

Na het aankopen van je droomjurk staan we 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Informatie over het traject van afspelden, doorpassen en ophalen verschaffen we je tijdens tijdens de pasafspraak. 

Zeker van je aankoop

Dani van Toll Bruidsmode is CBW-erkend. Dit betekent dat wij meer zekerheid bieden dan andere bruidsmodewinkels in de omgeving. Wij hanteren een erkenningsregeling met drie belangrijke garanties. Zo ben je bij ons altijd zeker van je aankoop

Garanties van CBW-erkend

♥ Bij Dani van Toll is je aanbetaling gegarandeerd. 
♥ Dani van Toll maakt gebruik van een onpartijdige klachtafhandeling. De onafhankelijke geschillencommissie bruidsmode. 
♥ Bij twijfel biedt Dani van Toll binnen 14 dagen recht op herkeuze. 

Over Dani van Toll

Al sinds dag één is het doel van Dani van Toll het bereikbaar maken van echte bridal fashion voor iedere aanstaande bruid. Daarom opende Dani in 2014 haar eigen bruidsmode atelier in Schagen. Wat ooit begon als een eenvoudig atelier, is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bruidsmodezaak van Noord-Holland. 

Dani van Toll is een moderne en eigentijdse bruidsmodezaak met een uniek concept. Wij hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid. Zo zijn onze items stuk voor stuk geprijsd, betaal je nooit voor een service waar je geen gebruik van maakt en garanderen wij je dat je bij ons nooit te veel betaald. 

Dani van Toll werkt met een one stop shop concept. Je kunt bij ons terecht voor prachtige bruidsjurken, alle nodige accessoires, lingerie en tevens het op maat maken.

Atelier Dani van Toll

Dani van Toll heeft een eigen atelier in huis. Hier maken we de bruidsjurken van onze aanstaande bruiden op maat en vervaardigen we exclusieve exemplaren voor onze eigen collectie. 

Naast het op maat maken bieden we ook de mogelijkheid om een jurk te laten customizen. Zo kunnen we bijvoorbeeldjes bandjes toevoegen aan een strapless jurk, kraaltjes naaien op het kant of juist een jurk strapless maken. 

Iedere bruid die haar jurk bij ons aangeschaft heeft kan gebruik maken van ons atelier en de vermaakservice die we aanbieden. Aan het vermaken van bruidsjurken zijn kosten verbonden. Mocht je vragen hebben over de kosten of specifieke werkzaamheden kun je contact met ons opnemen.

Het vermaaktraject start 10 tot 12 weken voor je trouwdag.

Onze merken

♥ Enzoani 
♥ White One Bridal
♥ San Patrick
♥ Maggie Sottero
♥ Rebecca Ingram
♥ Enchanting by Mon Cheri
♥ Martin Thornburg
♥ Jarice
♥ Demetrios
♥ Cosmobella
♥ OreaSposa
♥ Bridalstar
♥ Dani van Toll
♥ Special Day
♥ Crystalline
♥ Bianco Evento
♥ Mori Lee
♥ Ronald Joyce

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak