Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Over ons

Wij kleden sinds 2014 de mooiste bruiden

Wat begon als een klein bruidsmode atelier in Schagen is uitgegroeid tot één van de grootste bruidsmode zaken van Nederland. In onze twee (eigenlijk drie) prachtige bruidswinkels helpen wij met hart en ziel aanstaande bruiden met het uitzoeken de perfecte jurk. Wist je dat er inmiddels al meer dan 5000 pareltjes onze deuren hebben verlaten?

Leer ons kennen

Dani van Toll Hoorn

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een modieuze en betaalbare bruidsmodezaak in Noord-Holland? Onze bruidswinkel in Hoorn hangt vol met fantastische trouwjurken uit alle recente designer collecties voor een super scherpe prijs. Zo liggen de meeste prijzen tussen de €795 en €2495, maar slagen de meeste voor maximaal 1500 euro. Wil je een made-to-order trouwjurk uitzoeken? Ook daar hebben we ruim voldoende keuze in.

Dani van Toll Almere

Ben je op zoek naar een mooie en modieuze bruidsjurk in Almere en omstreken? Dan is onze bruidsmodezaak op de Diagonaal absoluut het adres waar je moet wezen. Dani van Toll Bruidsmode is de moderne bruidsmodezaak van Flevoland waar alle modieuze brides to be een echte droomjurk kunnen vinden. Onze collectie is Almere bestaat uit stijlvolle en exclusieve trouwjurken vanaf slechts €995. 

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden de eindeloze opties van een grote bruidsmodezaak gecombineerd  met de persoonlijke aandacht en service van een boutique. We hebben niet alleen de leukste bruidswinkels, maar ook  nog eens het leukste team met deskundige en enthousiaste bruidsstylistes. Bij Dani van Toll maken we van iedere pasafspraak een feestje.

1. 

Meer dan 500 stijlen

We hebben honderden bruidsjurken in onze voorraad. Van outlet tot haute couture en van maat 34 t/m maat 54. 

2. 

Eigen atelier

We hebben ons eigen naaiatelier met ervaren bruidscoupeuses. Iedere bruidsjurk maken we hier perfect op maat en volledig naar jouw wens. 

3. 

Zekerheid en garantie

We begrijpen dat je naast ervaring en deskundigheid ook waarde hecht aan zekerheid en garantie. Daarom zijn wij aangesloten bij het CBW-erkend garantiefonds.

Kom je ook bij ons je bruidsjurk uitzoeken?

Nieuws & Events

Bekijk ons laatste nieuws en aangekondigde evenementen.

Kom jij ook je bruidsjurk bij ons uitzoeken?