Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Trouwjurk(en) onder de 1000 euro

Vind jouw trouwjurk onder de 1000 euro

Op zoek naar een trouwjurk onder de 1000 euro? Ben je recentelijk ten huwelijk gevraagd en ben je nu op zoek naar een prachtige trouwjurk? Trouwjurken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en materialen. Maar ook qua prijs lopen ze sterk uiteen. Heb je het er niet voor over om duizenden euro’s aan een trouwjurk uit te geven? Ben je op zoek naar een trouwjurk onder de 1000 euro? Bij Dani van Toll Bruidsmode helpen we je graag verder. 

Maak vrijblijvend een pasafspraak

Op onze website kun je al een idee krijgen van de bruidsmode die wij verkopen. Naast trouwjurken, verkopen wij ook gelegenheidskleding en accessoires voor de bruid. We kunnen ons echter goed voorstellen dat je onze winkel bezoekt om de trouwjurken daadwerkelijk te kunnen passen. Maak daarom vrijblijvend een pasafspraak en kom bij ons jouw trouwjurk onder de 1000 euro aanschaffen! 

Op zoek naar dé trouwjurk!

In onze bruidsmodewinkel in Hoorn (nabij Amsterdam) verwelkomen we je graag onder het genot van koffie of thee. Op basis van de input die je ons geeft, gaan we aan de slag om de trouwjurk (onder de 1000 euro) van je dromen te vinden! Of je nu zelf al een idee hebt van een trouwjurk of er nog volledig blanco ingaat, onze ervaren styliste gaat samen met jou op zoek naar de perfecte jurk. 

Betaalbare bruidsmode

Dani van Toll staat voor betaalbare bruidsmode. Heb je in onze winkel de bruidsjurk van je dromen gevonden? Wij kunnen je ook helpen aan de juiste bruidsaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een sluier, bijpassende sieraden, haaraccessoires en lingerie voor onder je trouwjurk. Voor een trouwjurk onder de 1000 euro met bijpassende accessoires bezoek je onze bruidsmodewinkel! 

Over Dani van Toll

Bruidsmodewinkel Dani van Toll is een begrip in Noord-Holland. Het uitzoeken van een trouwjurk is een feestje. Daarom vinden we het belangrijk hier door middel van persoonlijke aandacht veel tijd aan te besteden. Als je een trouwjurk bij ons hebt gevonden, kun je deze desgewenst direct meenemen. Wij voorkomen hiermee onnodige lange levertijden. Al onze trouwjurken die in de winkel hangen zijn duidelijk geprijsd. Dat voorkomt verrassingen en eventuele teleurstellingen. Samen met ons ga je op zoek naar dé trouwjurk onder de 1000 euro. 

Trouwjurk onder de 1000 euro kopen?

Heb je op onze website een mooie trouwjurk gezien? Maak vrijblijvend een afspraak om deze te komen passen én om andere trouwjurken onder de 1000 euro te passen. Hopelijk zien we je snel in onze bruidsmodewinkel!