Zoeken naar bruidsjurken, events etc
Bruidsmode
Naarden

Bruidsmode nabij Naarden

Say yes, to the dress! Trouwen is een van de mooiste momenten in je leven. Bij dit prachtige moment hoort natuurlijk de jurk van je dromen. Je kan immers niet met een lelijke jurk aankomen op de dag dat jij hoort te stralen. Je vindt de mooiste bruidsmode in de buurt van Naarden bij Dani van Toll! Kom gerust een keer langs in een van onze winkels in Hoorn of Almere!

Grote collectie trouwjurken

Je kunt bij ons terecht voor een grote collectie trouwjurken. Onze bruidsmode nabij Naarden beschikt namelijk over meer dan 300 verschillende stijlen trouwjurken en accessoires. Het grote voordeel van onze winkel is dat je bij ons voor alles terecht kunt. Schoenen, sluiers, sieraden, jasjes en nog veel meer. Noem het op en wij hebben het in onze winkel liggen. Je hoeft dus niet naar meerdere bruidsmodezaken in de buurt van Naarden te gaan om volledig te slagen. Dani van Toll heeft het allemaal!

Internationale designers

De mooiste trouwjurken worden natuurlijk door de beste designers gemaakt. Onze collectie trouwjurken is zorgvuldig bij elkaar gezocht door Dani en haar team. In onze winkels vind je de meest toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld EnzoaniPronovias en Demetrios. Benieuwd naar onze complete collectie? Kom dan eens gezellig langs in een van onze winkels in Hoorn of Almere. We laten je graag de eindeloze mogelijkheden zien om jouw droomjurk te vinden!

Customized trouwjurk

Heb je tussen onze 300 stijlen in onze bruidsmodezaak nabij Naarden nog geen match gevonden? Dan kun je er bij ons ook voor kiezen om een trouwjurk volledig naar eigen wens te laten maken. In sommige gevallen kan een klein detail of een kleine aanpassing al genoeg zijn om de jurk om te toveren naar jouw droomjurk. Onze coupeuses zijn de beste in hun vak. Zij voegen graag een mouwtje, extra glitters, een andere hals of een andere rug toe aan de jurk. Daarnaast kunnen onze coupeuses ook gemakkelijk een extra accessoire voor je maken. WIl je bijvoorbeeld een jasje of een stola? De coupeuses kunnen het snel en eenvoudig voor je maken. Onze bruidsmodezaak in de buurt van Naarden is er voor jou om je te laten stralen op jouw grote dag!

Maak nu een pasafspraak!

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar jouw droomjurk? Maak dan nu een pasafspraak bij onze bruidsmodezaak in de buurt van Naarden! Wil je eerst weten welke jurken wij in ons assortiment hebben? Kom dan gerust langs in onze winkel in Hoorn of in Almere. De koffie staat voor je klaar!