Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het uitzoeken van je droomjurk bij Dani van Toll? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar vind ik jullie winkels?

Dani van Toll heeft twee fantastische bruidsmodezaken in het centrum van Hoorn, Noord-Holland. Beide zaken vind je op een steenworp afstand van elkaar grenzend aan parkeerterrein de Vale Hen. Ook per openbaar vervoer zijn wij perfect bereikbaar, het station bevind zich namelijk op slechts 5 minuten loopafstand.

Dani van Toll Bruidsmode: Breed 4, Hoorn
Dani van Toll Outlet: Vale Hen 1A, Hoorn

Moet ik een pasafspraak maken?

Wij adviseren je om een afspraak te maken als je langs wilt komen voor het uitzoeken van je droomjurk. Zo weten we namelijk zeker dat we alle tijd voor jou en je gezelschap kunnen nemen. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom zonder afspraak, mochten er geen boekingen staan dan helpen we je graag. Wil je op korte termijn langs komen, bijvoorbeeld over een uurtje, dan kun je het beste even bellen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Hoe veel mensen mag ik meenemen naar mijn afspraak?

Wij werken niet met een strict maximaal aantal gasten. Wel adviseren we je om je gezelschap beperkt te houden. Meer mensen betekent meer meningen, een lastig iets wat het jou alleen maar moeilijker zal maken. Een gezelschap van ongeveer 3 a 4 personen is voldoende. Neem alleen en altijd de aller belangrijkste mensen mee die niet mogen missen bij jouw say yes to the dress moment.

Hoe veel kost een bruidsjurk bij jullie?

De prijzen van onze bruidsjurken beginnen bij €1195,- en gaan gemiddeld tot maximaal €3000. We hebben een ruime en diverse collectie met een groot aanbod in alle prijsklassen. 

Voor een goedkope bruidsjurken tot maximaal €1000 kun je terecht in onze outlet.

Hoe lang duurt een pasafspraak?

Wij reserveren twee uur de tijd voor het uitzoeken van je droomjurk. Dit is meer dan ruim voldoende om uitgebreid verschillende jurken te passen en in alle rust een keuze te maken. 

Voor een pasafspraak in de outlet reserveren we anderhalf uur.

Wanneer kan ik het beste een jurk uitzoeken?

De juiste timing om een bruidsjurk te kopen is zodra jij er klaar voor bent. Voor de een is dit een jaar van te voren, voor een ander misschien een kleine drie maanden voor de grote dag. Zolang het goed voelt is het prima. Wij hebben een grote voorraad, dus bij Dani van Toll ben je altijd verzekerd van een jurk die ruim op tijd komt.

Hoe lang zijn de levertijden?

Moeten we een jurk voor je bestellen? Hou dan rekening met een levertijd van 3 tot 6 maanden. Het is namelijk zo dat wanneer we een jurk voor je bestellen, deze speciaal voor jou gemaakt wordt. Daarom kan het soms iets langer duren. Trouw je al op korte termijn? Geen stress, we hebben in onze winkel ook gewoon een ruime voorraad met keuze.

Moet ik iets meenemen naar mijn afspraak?

Het is niet nodig om iets mee te brengen naar de afspraak. Wat we je wel adviseren is eenvoudige en bij voorkeur naadloze lingerie in een huids- of witte kleur. Wij hebben schoentjes voor het passen klaar staan. Mocht je al een specifiek idee hebben over waar je naar op zoek bent, dan kun je natuurlijk daar de afbeeldingen van meenemen.

Hoe kan ik mijn bruidsjurk afrekenen?

Je kunt bij ons in de winkel gewoon pinnen. Ook is het mogelijk om contant te betalen. Helaas accepteren wij geen credit cards.

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Dani van Toll Bruidsmode
Breed 4
1621 KB Hoorn
0229 - 84 14 84
info@danivantoll.nl

Algemene voorwaarden

Openingstijden:
Maandag: Op afspraak
Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 tot 17:00
Zondag: Op afspraak