Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het uitzoeken van je droomjurk bij Dani van Toll? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Waar vind ik jullie winkels?

Dani van Toll heeft drie fantastische bruidsmodezaken. Je vind ons in het centrum van Hoorn en Almere. In Hoorn kun je terecht de nieuwste collecties en outlet bruidsjurken. In Almere kun je terecht voor de nieuwste collecties en exclusieve bruidsmode.

Hoorn: Breed 4, 1621KB
Almere: De Diagonaal, 1315 XM
Outlet Hoorn: Vale Hen 1A, 1621JX Hoorn

Moet ik een pasafspraak maken?

Wij adviseren je om een afspraak te maken als je langs wilt komen voor het uitzoeken van je droomjurk. Zo weten we namelijk zeker dat we alle tijd voor jou en je gezelschap kunnen nemen. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom zonder afspraak, mochten er geen boekingen staan dan helpen we je graag. Wil je dezelfde dag nog komen passen dan kun je het beste even bellen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Hoe veel mensen mag ik meenemen naar mijn afspraak?

Wij werken niet met een strict maximaal aantal gasten. Wel adviseren we je om je gezelschap beperkt te houden. Meer mensen betekent meer meningen, een lastig iets wat het jou alleen maar moeilijker zal maken. Een gezelschap van ongeveer 3 a 4 personen is een mooi aantal. Neem altijd enkel de aller belangrijkste mensen mee die niet mogen missen bij jouw say yes to the dress moment. Je komt nog zeker 2 of 3 keer bij ons langs dus in een later stadium kun je altijd extra personen mee brengen naar je afspraak.

Hoe veel kost een bruidsjurk bij jullie?

Hoorn: De prijzen van onze bruidsjurken  uit de nieuwe collectie beginnen bij €1195,- en gaan tot gemiddeld €3995. Ook hebben we hier outlet trouwjurken tot maximaal €1000. 

Almere: De prijzen in Almere beginnen bij €995 en gaan tot maximaal €6995.

Hoe lang duurt een pasafspraak?

Wij reserveren standaard twee uur de tijd voor het uitzoeken van je droomjurk. Afspraken in onze outlet duren 1.5 uur. Wil je een langere afspraak? Dan kun je een VIP arrangement boeken.

Klik hier om een afspraak met ons te maken.

Wanneer kan ik het beste een jurk uitzoeken?

De juiste timing om een bruidsjurk te kopen is zodra jij er klaar voor bent. Als je het ons vraagt is de meest perfecte timing om een bruidsjurk te bestellen 12 tot 10 maanden voor de grote dag. Zo is er ruim de tijd voor het bestellen, maar ook voor het op maat maken. Mocht er niet voldoende tijd zijn voor het bestellen dan kun je ook altijd kiezen voor een bruidsjurk uit onze voorraad.

Hoe lang zijn de levertijden?

Moeten we een jurk voor je bestellen? Hou dan rekening met een levertijd van 3 tot 7 maanden. Het is namelijk zo dat wanneer we een jurk voor je bestellen, deze speciaal voor jou gemaakt wordt. Daarom kan het soms iets langer duren. Trouw je al op korte termijn? Geen stress, we hebben in onze winkel ook gewoon een ruime voorraad met keuze.

Moet ik iets meenemen naar mijn afspraak?

Het is niet nodig om iets mee te brengen naar de afspraak. Wat we je wel adviseren is eenvoudige en bij voorkeur naadloze lingerie in een huids- of witte kleur. Wij hebben schoentjes voor het passen klaar staan. Mocht je al een specifiek idee hebben over waar je naar op zoek bent, dan kun je natuurlijk daar de afbeeldingen van meenemen.

Hoe kan ik mijn bruidsjurk afrekenen?

Je kunt bij ons in de winkel gewoon pinnen of betalen met credit card. Ook is het mogelijk om contant te betalen, maar we vragen je om dat zo gepast mogelijk te doen.

Kom jij ook je droomjurk bij ons uitzoeken?

Dani van Toll Almere 
De Diagonaal 191
036 - 785 30 86

info@danivantoll.nl

Dani van Toll Hoorn
Breed 4
0229 - 84 14 84